Tester

Dokumentert whitening effekt

Instrumentale kliniske studier på frivillige, under medisinsk overvåkning, bekrefter effektiviteten av BlanX tannkrem i løpet av bare 30 dager, for å redusere misfarging og å øke graden av hvithet sammenlignet med en hvithetskontroll.

Lav slipeevne

En god whitening tannkrem, som brukes for en effektiv og god daglig tannhygiene, må tolereres godt og være biokompatibelt for både tennene, tannkjøttet og slimhinnene.
BlanX tannkrem er formulert med en sammensetning av høy kvalitet på silika, med en spesiell utforming, som gir grundig rensing og optimale forhold for tannemaljen, samt en lav RDA (slipeevne).

 
Dokumentert whitening effekt

Beskyttelse av tannkjøttet

In vitro tester på tannkjøttet hos mennesker ser man at BlanX tannkrem ikke gir irritasjon samtidig som  det er optimal biokompatibilitet med cellene i munnhulen.
Optimal toleranse ble bekreftet av kliniske tester gjort på to grupper av frivillige i 7 dager:  munnhygiene behandling med BlanX Classic tannkrem + BlanX Munnskyll ga en reduksjon av inflammasjon i munnen med en indeks (GI) med 79% innen utgangen av behandling, sammenlignet med 26,19 % ved bruk av placebo (tannpuss med placebo og skylling med vann).
BlanX tannkrem beskytter tennene på flere måter:

  1. Takket være den antiplakkdannende og bakteriostatiske virkningen;
  2. Takket være den milde, dype og ikke-slipende rensing;
  3. Takket være høy biotilgjengelighet og beskyttende virkning på slimhinner i munnen.

Brukervennlighet

Forsøk utført på frivillige viste hvordan den unike BlanX sammensetningen er lett og behagelig for forbrukeren, med langvarig frisk pust, glatt og skinnende tannoverflaten, forfriskende og sunt tannkjøtt.
Reduksjonen av bakterielt plakk etter bruk forhindrer dannelse av ubehagelig lukt, og hemmer at bakteriene fester seg på tennene dermed hindres dannelsen av nye plakk for en lang tidsperiode. 

 
 

Bakteriehemmende effekt

Resultatene av in vitro tester har vist reduksjon av den totale bakteriemengden etter munnhygiene behandling med BlanX Classic tannpasta + BlanX munnvann, sammenlignet med en placebobehandling (tannpuss med placebo og skylling med vann) utført på to grupper av frivillige i 2 dager.

 
blanx med range