BlanX
Whitening

Whitening
effekt

Standard hvithet for tennene eksisterer ikke. Alle har sin egen karakteristiske tannemalje-farge, som kan også variere fra tann til tann og kan forverres på grunn av ytre eller metabolske faktorer.

Langvarig bruk av et spesielt utviklet whitening produkt, som BlanX tannkrem, gir tilbake tennenes naturlige hvithet.

Den naturlige whitening-effekten fra BlanX baserer seg på kombinasjonen fra virkningen av to elementer.
Arktiskt lav, i sin eksklusive formulering, er i stand til å bekjempe dannelsen av bakterier, plakk, misfarging, samtidig som det  beroliger og virker bakteriehemmende for tannkjøttet. De spesifikke egenskapene og oppbyggingen av silisium garnulatene gir maksimalt god tannhygiene uten at emaljen får slipeskader.
Til slutt, fluoridsaltene forsterker emaljen, forbedrer tennenes kompakthet og lysstyrke, samtidig som  munnhulen beskyttes fra bakterier.

Whitening effekten til BlanX er dokumentert

Bakteriehemmende
effekt

Bakterier produserer klebende stoffer som festes til overflaten av tennene, som igjen gir grobunn for dannelsen av plakk.
Den eksklusive sammensetningen i BlanX inneholder aktive ingredienser med høy bakteriostatiske egenskaper, i stand til å drastisk redusere spredning av bakterier og bekjempe at dette får festet seg på  tannemaljen.
Den anti-plakkdannende virkning av BlanX, bevist ved hjelp av forskjellige in vitro-tester, er desidert mer merkbar mot mikroorganismer som forårsaker hull i tennene, i tillegg til en ytterligere reduksjon i risiko for prosesser som forårsaker hull. 

Lav slipeevne

 

En god whitening tannkrem, som brukes for en effektiv og god daglig tannhygiene, må tolereres godt og være biokompatibelt for både tennene, tannkjøttet og slimhinnene.
BlanX tannkrem er formulert med en sammensetning av høy kvalitet på silika, med en spesiell utforming, som gir grundig rensing og optimale forhold for tannemaljen, samt en lav RDA (slipeevne).
BlanX tannkrem er utviklet med fokus på annens fysiologi og har gjennomgått grundige toleransetester.

BlanXometer
BlanXometeret er et verktøy som følger med BlanX produktpakker.
Bruk den for å måle hvitheten på tennene.
Emaljefargen kan variere fra person til person og varierer i forhold til blandt annet livsstil og alder, dette er grunnen til at BlanXometeret viser tre fargetoner med forskjellige graderinger.

Bruksanvisning:
Den perforerte linjen hjelper for å kunne rive av BlanXometeret fra siden av pakken det er trykket på.
Trykk bare på stedet merket med en pil og riv langs den perforerte linjen.
Ved å plassere BlanXometeret ved siden av tennene er det lett å se fargetonen nærmest din egen emalje.
Marker fargen på emaljen BlanXometeret før du begynner å bruke BlanX produktene. Dag etter dag vil du være i stand til å måle effekten av hvithet på tennene dine ved å sammenligne det til den opprinnelige fargen.